Gezelligheid en warmte binnen de veilige muren van
Kinderdagverblijf Kiddy Care in Amsterdam Nieuw-West

Gezelligheid en warmte binnen de veilige muren van
Kinderdagverblijf Kiddy Care in Amsterdam Nieuw-West

Bij Kiddy Care begrijpen we heel goed dat de stap van het veilige huis naar het kinderdagverblijf heel erg wennen is. Vandaar dat wij ervoor willen zorgen dat u en uw kind zich vanaf de eerste dag bij ons thuis voelen.

Kinderdagverblijf Kiddy Care is in 1990 ontstaan uit het idee dat kinderopvang vooral leuk moet zijn. Begonnen als particulier kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar is Kiddy Care uitgegroeid tot een kleinschalig dagverblijf met drie groepen.

Kinderopvang waar ontwikkeling en plezier hand in hand gaan

Babygroep

Onze knusse babygroep bevindt zich op de begane grond. Er zijn 2 lieve slaapkamertjes voor de kinderen. Alle kinderen hebben hun eigen bedje en de allerkleinsten liggen in een mooie wieg.

Er zijn maximaal 9 kinderen per dag en altijd twee leidsters en vaak is er ook nog een stagiaire. Zij staan ervoor garant dat uw kind de beste verzorging krijgt die buitenshuis maar mogelijk is en dat het uw kleintje aan niets zal ontbreken.

Dreumesgroep

Onze gezellige dreumesgroep bevindt zich naast de babygroep, ook op de begane grond. De dreumesen hebben de beschikking over een grote, lichte ruimte voorzien van speelhoeken.

Er zijn hier maximaal 12 kinderen die door twee leidsters worden verzorgd. Ook hier is vaak een stagiaire aanwezig. We vinden het belangrijk dat de dreumesen veel buiten kunnen zijn en gaan dagelijks naar buiten. Ons speelplein biedt een veilige omgeving om te spelen en is voorzien van een groente- en fruittuin. 

Peutergroep

Voor de peutergroep is een grote ruimte ingericht op de eerste verdieping. Dit is een walhalla voor peuters. We hebben de ruimte ingericht met speelgoed en toestellen , aangepast op hun leeftijd.  

De groep bestaat uit maximaal 15 peuters waar ook hier vaste leidsters met veel ervaring op staan. Net als de dreumesen gaan de peuters dagelijks naar buiten en kunnen ze de leidsters helpen bij het verzorgen van de vele planten en het kweken van seizoensgebonden groente en fruit. Zomers wordt ons speelplein voor de peuters omgetoverd tot waterparadijs.

 Bekijk de foto's 

 van de babygroep 

 Bekijk de foto's 

 van de dreumesgroep 

 Bekijk de foto's 

 van de peutergroep 

Buiten spelen?

Buitenspelen is voor Kiddy Care erg belangrijk. Het buitenspelen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Ons kinderdagverblijf is ingericht rondom ons speelplein van 400m2 en biedt voor iedere leeftijd uitdaging. De speelplaats is beschut, veilig, rustig en voorzien van veel groen. Voor de allerkleinsten is een deel afgescheiden, zodat ook zij op mooie dagen veilig naar buiten kunnen.

Al jaren weten wij kinderopvang aan te bieden tegen een scherp tarief in Amsterdam Nieuw-west.

 

 

dagen/wk

€ uur

uren/mnd

 uren/jaar 

€ maand

 €  jaar

1

€ 7,45

43,05

516,6

€ 320,72

€ 3.842,4

2

€ 7,45

86,100

1033,2

€ 641,45

€ 7.684,8

3

€ 7,45

129,15

1549,8

€ 962,17

€ 11.527,2

4

€ 7,45

172,2

2066,4

€ 1.282,89

€ 15.369,6

5

€ 7,45

215,25

2583

€ 1.603,61

€ 19.212

 

*De tarieven zijn inclusief: voeding, luiers, verzorgingsproducten.

Als de bezetting het toelaat, kan er een dag worden geruild.
Dagen inhalen kan niet.
Christelijke en nationale feestdagen gesloten.
Vrijdag na Hemelvaartsdag gesloten.
1 studiedag per jaar gesloten.